Workshops

Opleidingscentrum Ishtar organiseert regelmatig workshops over specifieke astrologische onderwerpen. Na de theorie over het betreffende onderwerp wordt er met de eigen horoscopen gewerkt. Alle workshops zijn van 13:00 tot 16:00 uur in de Zuidwijkstraat 80 in Zoetermeer en de kosten zijn € 50,- per workshop, tenzij anders vermeld.

Webinars progressieve astrologie: 3 webinars en 1 gratis!
In de progressieve astrologie worden diverse technieken gebruikt die de ontwikkeling en processen van de persoon laten zien. Dit zijn algemene levensloopprocessen, maar ook persoonlijke processen die voortkomen uit iedere individuele horoscoop. Elk mens (en dus elke ziel) heeft zijn eigen astrologische cycli, maar er zijn een aantal cycli die zijn voor iedereen hetzelfde. Dit zijn met name de levenslooptransits en de planeetfasen van het leven. Daarnaast heeft elk mens ook zijn eigen levenslooppatronen weerspiegelt door de secundaire zon en maan. In drie webinars leer je over verschillende onderdelen van de progressieve astrologie en ook wat dit betekent voor elk mens.

Webinar 1: De secundaire progressie en dan met name de focus op de secundaire zon, maan en nieuwe en volle manen (21 maart van 13:00 tot 15:00 uur).

Webinar 2: De algemene levenslooptransits, zoals de cycli van Saturnus, Cheiron, Uranus, Neptunus en Pluto (28 maart van 13:00 tot 15:00 uur).

Webinar 3: Het overzicht van de menselijke levensloop in het kader van de algemene levenslooptransits en de planeetfasen (4 april van 13:00 tot 15:00 uur).

Webinars vinden plaats via Zoom (een soort van videobellen) en kosten € 50,- per webinar:

Als je inschrijft voor alle 3 de webinars krijg je een webinar gratis: dus 3 webinars voor € 100,-

Je kunt je aanmelden via de mail: [email protected] of te bellen naar 079-3617345

2 mei 2020: Workshop Solaren
Een solaar is een jaarhoroscoop, die gemaakt wordt op het moment van de zonnereturn elk jaar op of rond de verjaardag. Deze horoscoop geldt dan van ongeveer de verjaardag tot de verjaardag van het komende jaar.

4 juli 2020: Workshop Saturnus, Cheiron en Pluto
Tijdens deze workshop bespreken we de betekenis van Saturnus, Cheiron en Pluto. Dit zijn de zogenoemde weerstand biedende planeten die ons weerhouden om onze zielsenergie te leven, maar tegelijkertijd de opstap hiertoe is. Vervolgens kijken we naar de standen van deze planeten in de horoscopen van de deelnemers en brengen dit in verband met de Zon, Maan en de spirituele punten (Noordelijke maansknoop en Zwarte Maan) 

Voor onderstaande workshops zijn op dit moment geen data gepland. Je kunt eventueel je interesse doorgeven via [email protected] en bij voldoende aanmelding start een workshop.

 Workshop Astrologische Bedrijfsvoering
De astroloog is over het algemeen zelfstandig werkzaam en krijgt bij het voeren van een praktijk te maken met diverse zaken, zoals het voeren van een administratie, het maken van reclame en de inrichting van een praktijkruimte, maar ook met de ontwikkeling van zichzelf als astroloog. Tijdens deze zaterdag gaan we kijken naar de Astrologische Praktijkvoering. We delen informatie met elkaar over administratie, inschrijving kamer van koophandel, belastingen, maar ook over folders, advertenties, website, kaartjes. 

Workshop Uurhoekastrologie
Tijdens deze workshop gaan we werken met vragenhoroscopen. We gaan de techniek en de duidingsregels bespreken en toepassen op voorbeeldhoroscopen die ook door de groep ingebracht kunnen worden. Deze workshop wordt gegeven op twee zaterdagen bij voldoende aanmelding. De kosten voor deze twee zaterdagen zijn € 100,-. 

Workshop Secundaire Progressie
Secundaire progressie is de progressietechniek waarbij elke dag na de geboorte een levensjaar weerspiegeld. 

Workshop relatie-astrologie: compositie- en combinehoroscoop
Tijdens deze workshop bespreken we de techniek van de compositie- en combinehoroscopen en gaan kijken naar de composities en combines die de deelnemers inbrengen. 

Workshop Levenslooptransits
Tijdens deze workshop bespreken we de levenslooptransits, dus de transits die we allemaal op een bepaalde leeftijd ervaren. Deze levenslooptransits worden besproken in het kader van de astrologische levensfasen. 

Workshop relatie-astrologie: het innerlijk partnerbeeld
Tijdens deze workshop kijken we naar het innerlijk partnerbeeld in de radix en wat de relatievaardigheden en de relatiebehoeften zijn. Hierbij spelen ook de ouderbeelden een specifieke rol. 

Workshop Primaire Progressie
Primaire progressie is een progressietechniek waarbij het MC ongeveer met 1 graad per jaar wordt doorgeschoven. Vervolgens worden de progressieve standen geprojecteerd op de radix.