Workshops

Opleidingscentrum Ishtar organiseert regelmatig workshops over specifieke astrologische onderwerpen. Na de theorie over het betreffende onderwerp wordt er met de eigen horoscopen gewerkt. Alle workshops zijn van 13:00 tot 16:00 uur in de Zuidwijkstraat 80 in Zoetermeer en de kosten zijn € 50,- per workshop, tenzij anders vermeld.

Webinars astrologie: 3 webinars en 1 gratis!

Sinds kort worden de workshops via webinars gegeven. Afgelopen weken heb ik drie webinars gegeven over progressieve astrologie en heb daar enthousiaste reacties op mogen ontvangen! Daarom heb ik besloten om de workshops die al gepland stonden ook online te gaan doen en heb er nog twee nieuwe webinars aan toegevoegd. De komende webinars zijn:

18 april, van 13:00 tot 15:00 uur: toepassen secundaire progressie. Dit als vervolg op de eerdere webinar of voor mensen die enigszins bekend zijn met de secundaire progressies. We gaan aan de hand van horoscopen van deelnemers de beweging van de secundaire zon, maan, de nieuwe en volle manen en van de planeten bekijken.

2 mei, van 13:00 tot 15:00 uur: de solaar. Een solaar is een jaarhoroscoop, die gemaakt wordt op het moment van de zonnereturn elk jaar op of rond de verjaardag. Deze horoscoop geldt dan van ongeveer de verjaardag tot de verjaardag van het komende jaar.

19 mei, van 20:00 tot 22:00 uur: toepassen de actuele transits in je persoonlijke horoscoop. We gaan kort in op de actuele standen en vervolgens gaan we deze bekijken in de horoscopen van de deelnemers. 

13 juni, van 13:00 tot 15:00 uur: horoscoopduiding van een ingebrachte horoscoop (is experiment of dit gaat werken via de computer!)

4 juli, van 13:00 tot 15:00 uur: Voorbij Saturnus, Cheiron en Pluto: op weg naar het ware zelf.
Saturnus, Cheiron en Pluto zijn de zogenoemde weerstand-biedende planeten die ons weerhouden om onze zielsenergie (Noordelijke maansknoop, Zwarte Maan en Zon) te leven, maar tegelijkertijd de opstap hiertoe is. 

De webinars vinden plaats via Zoom (een soort van videobellen) en kosten € 50,- per webinar en als je inschrijft voor 3 webinars krijg je één webinar gratis: dus 3 webinars voor € 100,-
4 webinars kost € 130,-
4 webinars + 1 duiding € 150,-

Je kunt je aanmelden via de mail: welkom[ad]ishtar.nl of te bellen naar 079-3617345

2 mei 2020: Workshop Solaren
Een solaar is een jaarhoroscoop, die gemaakt wordt op het moment van de zonnereturn elk jaar op of rond de verjaardag. Deze horoscoop geldt dan van ongeveer de verjaardag tot de verjaardag van het komende jaar.

4 juli 2020: Workshop Saturnus, Cheiron en Pluto
Tijdens deze workshop bespreken we de betekenis van Saturnus, Cheiron en Pluto. Dit zijn de zogenoemde weerstand biedende planeten die ons weerhouden om onze zielsenergie te leven, maar tegelijkertijd de opstap hiertoe is. Vervolgens kijken we naar de standen van deze planeten in de horoscopen van de deelnemers en brengen dit in verband met de Zon, Maan en de spirituele punten (Noordelijke maansknoop en Zwarte Maan) 

Voor onderstaande workshops zijn op dit moment geen data gepland. Je kunt eventueel je interesse doorgeven via [email protected] en bij voldoende aanmelding start een workshop.

 Workshop Astrologische Bedrijfsvoering
De astroloog is over het algemeen zelfstandig werkzaam en krijgt bij het voeren van een praktijk te maken met diverse zaken, zoals het voeren van een administratie, het maken van reclame en de inrichting van een praktijkruimte, maar ook met de ontwikkeling van zichzelf als astroloog. Tijdens deze zaterdag gaan we kijken naar de Astrologische Praktijkvoering. We delen informatie met elkaar over administratie, inschrijving kamer van koophandel, belastingen, maar ook over folders, advertenties, website, kaartjes. 

Workshop Uurhoekastrologie
Tijdens deze workshop gaan we werken met vragenhoroscopen. We gaan de techniek en de duidingsregels bespreken en toepassen op voorbeeldhoroscopen die ook door de groep ingebracht kunnen worden. Deze workshop wordt gegeven op twee zaterdagen bij voldoende aanmelding. De kosten voor deze twee zaterdagen zijn € 100,-. 

Workshop Secundaire Progressie
Secundaire progressie is de progressietechniek waarbij elke dag na de geboorte een levensjaar weerspiegeld. 

Workshop relatie-astrologie: compositie- en combinehoroscoop
Tijdens deze workshop bespreken we de techniek van de compositie- en combinehoroscopen en gaan kijken naar de composities en combines die de deelnemers inbrengen. 

Workshop Levenslooptransits
Tijdens deze workshop bespreken we de levenslooptransits, dus de transits die we allemaal op een bepaalde leeftijd ervaren. Deze levenslooptransits worden besproken in het kader van de astrologische levensfasen. 

Workshop relatie-astrologie: het innerlijk partnerbeeld
Tijdens deze workshop kijken we naar het innerlijk partnerbeeld in de radix en wat de relatievaardigheden en de relatiebehoeften zijn. Hierbij spelen ook de ouderbeelden een specifieke rol. 

Workshop Primaire Progressie
Primaire progressie is een progressietechniek waarbij het MC ongeveer met 1 graad per jaar wordt doorgeschoven. Vervolgens worden de progressieve standen geprojecteerd op de radix.