Inspiratie Avonden

Met elkaar uitwisselen over astrologie

 

De Astro Inspiratie Avonden zijn er om met elkaar uit te wisselen over astrologie en om lezingen of workshops bij te wonen. Iedereen die interesse heeft in de astrologie is van harte welkom op deze avonden. Indien u op de hoogte gehouden wenst te worden van de Astro Inspiratie Avonden dan kunt u een e-mail sturen aan: [email protected].

Praktische informatie:
Aanvang 20:00 uur tot ongeveer 22:00 uur. Zaal open vanaf 19:30.
Kosten: 15 euro per avond.
Opgave: U hoeft zich van te voren niet aan te melden: iedereen die wil komen is welkom!
Locatie: Nicolaasplein 2, De Kapelaan, 2712 AV Zoetermeer, Dorpsstraatzaal op 1e verdieping: let op: er is geen lift, alleen een trap naar de eerste verdieping.
Parkeren: kan op Nicolaasplein met parkeerschijf (drie uur). Nicolaasplein is bereikbaar via Bijdorplaan en Vlamingstraat! De voorkant van het gebouw is Dorpsstraat 18.

 

Programma 2019/2020:

 14 juni 2019: George Bode over secundaire progressies
Nadruk ligt op de secundaire progressies; in tegenstelling tot radixfactoren en transits hebben zij voor elk mens een persoonlijke voorgeschiedenis. De radixfactor is een geschenk van het universum, de transits zijn externe invloeden, maar de secundaire progressies zijn ons eigendom. Zij vormen de in de radix verborgen tijdmaat van onze ontwikkeling en dienen in die zin onderdeel te zijn van de duiding van het geboortepatroon. Meer informatie kan men verkrijgen bij George Bode op telefoonnummer: 020-6253387.

 

20 september 2019: Hans Planje over de Saturnus/Pluto-conjunctie
De Saturnus/Pluto-conjunctie
Meer informatie over Hans Planje staat op:  https://www.hansplanje.nl/

 

29 november 2019: Karin van der Vaart over Diamond Astrology
Diamond Astrology
Meer informatie over Karin van der vaart staat op: https://www.karinvandervaart.nl/

 

28 februari 2020: Stef-Jan Schaap over De centauren: Schadefreude – Gelücksschmerz
De centauren
 

 24 april 2020: Karin Klopmeijer over medische astrologie: De astrologische symbolen en ons lichaam
Medische astrologie is in feite niets anders dan het toepassen van de astrologische begrippen op fysiek niveau . We kunnen bij ons lichaam van hoofd tot en met voeten, evenals bij alle fysieke processen in ons lichaam, astrologische symbolen plaatsen. Deze toewijzingen zijn niet willekeurig. Alles heeft betekenis en is te ‘vertalen’ naar andere niveau’s in ons dagelijkse leven. Een voorbeeld: een maag(Maan)zweer kan aangeven dat we ‘ergens’ in ons dagelijkse leven iets ervaren dat ons emotioneel/gevoelsmatig (Maan) ‘zwaar op de maag’ ligt. Hoe zit dit allemaal? Meer informatie over Karin Klopmeijer staat op: www.karinklopmeijer.nl

 

19 juni 2020: Sandra Jansen-van Galen over De huizen als dynamisch perspectief voor de ontwikkeling en bewustzijn van de ziel.
De rijkdom aan informatie van het magnifieke huizensysteem, heeft zich voor Sandra door de jaren heen uitgekristalliseerd tot nieuwe inzichten en horizonverbreding. Tijdens deze Astro Inspiratieavond deelt Sandra haar inzichten graag met je. Via het huizensysteem wordt er aandacht besteed aan de relatie, het contact en de verbinding met de mens zelf. Hoe groter het bewustzijn wordt in het alledaagse leven, krijgen zelfcreatie en zelfverwezenlijking meer ruimte. Meer informatie over Sandra Jansen-van Galen staat op: https://www.sandrajansenvangalen.nl/