Inspiratie Avonden

Met elkaar uitwisselen over astrologie

 

De Astro Inspiratie Avonden zijn er om met elkaar uit te wisselen over astrologie en om lezingen of workshops bij te wonen. Iedereen die interesse heeft in de astrologie is van harte welkom op deze avonden. Indien u op de hoogte gehouden wenst te worden van de Astro Inspiratie Avonden dan kunt u een e-mail sturen aan: [email protected].

Praktische informatie:
Aanvang 20:00 uur tot ongeveer 22:00 uur. Zaal open vanaf 19:30.
Kosten: 15 euro per avond.
Opgave: U hoeft zich van te voren niet aan te melden: iedereen die wil komen is welkom!
Locatie: Dorpsstraat 18, 2712 AV Zoetermeer, Kerkzaal.
Parkeren: kan op Nicolaasplein met parkeerschijf (drie uur). Nicolaasplein is bereikbaar via Bijdorplaan en Vlamingstraat! De voorkant van het gebouw is Dorpsstraat 18.

 

Programma 2020: 

19 juni 2020: Sandra Jansen-van Galen over De huizen als dynamisch perspectief voor de ontwikkeling en bewustzijn van de ziel.
De rijkdom aan informatie van het magnifieke huizensysteem, heeft zich voor Sandra door de jaren heen uitgekristalliseerd tot nieuwe inzichten en horizonverbreding. Tijdens deze Astro Inspiratieavond deelt Sandra haar inzichten graag met je. Via het huizensysteem wordt er aandacht besteed aan de relatie, het contact en de verbinding met de mens zelf. Hoe groter het bewustzijn wordt in het alledaagse leven, krijgen zelfcreatie en zelfverwezenlijking meer ruimte. Meer informatie over Sandra Jansen-van Galen staat op: https://www.sandrajansenvangalen.nl/

 

2 oktober 2020: Karin Klopmeijer over medische astrologie: De astrologische symbolen en ons lichaam
Medische astrologie is in feite niets anders dan het toepassen van de astrologische begrippen op fysiek niveau . We kunnen bij ons lichaam van hoofd tot en met voeten, evenals bij alle fysieke processen in ons lichaam, astrologische symbolen plaatsen. Deze toewijzingen zijn niet willekeurig. Alles heeft betekenis en is te ‘vertalen’ naar andere niveau’s in ons dagelijkse leven. Een voorbeeld: een maag(Maan)zweer kan aangeven dat we ‘ergens’ in ons dagelijkse leven iets ervaren dat ons emotioneel/gevoelsmatig (Maan) ‘zwaar op de maag’ ligt. Hoe zit dit allemaal? Meer informatie over Karin Klopmeijer staat op: www.karinklopmeijer.nl